AI
Afprøv ChatGPT og lignende AI i din forretning
Eksperimenter med hvordan generative AI værktøjer kan automatisere dele af kontorarbejdet.
Du kan bl.a. lære at udnytte værktøjer såsom:
Eksempler på anvendelse af Generativ AI i byggeriet
Hvordan kan AI påvirke vores arbejde?
Generativ AI omtales som den største og mest transformative teknologi siden elektricitetens opfindelse. Hver eneste dag udkommer nye redskaber, der kan automatisere dele af kontorarbejdet. Tilmeld dig vores forløb for at afprøve, hvordan det vil påvirke netop jeres arbejdsplads at implementere AI-løsninger.
Interne agenter
Byggeriets SMV'er skal i gang med at oplære interne autonome agenter, der kan løse klart definerede og afgrænsede opgaver, såsom at skrive udkast til tilbud eller pressemeddelelser.
Kundeservicerobotter
Robotter drevet af store sprogmodeller kan assistere eller helt overtage dialogen med kunder ved at lære hvordan netop din virksomhed kommunikerer.
Generelle modeller
Generelle modeller som ChatGPT kan løfte arbejdshastigheden på kontorarbejde med 20-40%, og det er derfor på høje tid at komme i gang, hvis I ikke allerede er ombord.
Forædling af data
Byggeriet har masser af data om tidligere projekter, materialer og meget andet. Med Generativ AI kan vi forbedre vores data og sætte data i spil som tidligere har været for dyrt eller besværligt.
Mulighederne med Generativ AI
Hvor skal vi starte?
Generativ AI er en massebetegnelse for maskiner der kan generere nyt materiale og "tænke" kreativt. Det rammer alle redskaber, men de lavest hængende frugter er på tekst, billede og softwareudvikling.
Læs mere om værktøjerne
Tekst: Lad altid AI skrive første udkast
De store sprogmodeller er overlegne til at skrive et første udkast, så du kan komme flyvende i gang med eksempelvis tilbudsskrivning.
Billeder: AI kan være din fotograf eller illustrator
Værktøjer som Midjourney kan skabe syntetiske fotografer eller illustrationer der kan sætte fart på den tidlige fase af byggeriet.
Softwareudvikling: Skriv kode uden at skrive selv
På samme måde som ChatGPT er overlegen til at forstå alverdens sprog, findes der specialiserede modeller, der kan skrive kildekode og optimere din softwareudvikling.
Tidligere forløb
Vi har gennemført 13 forløb med glade deltagere – skal du være den næste?
 • Det har været et virkelig spændende forløb at få udviklet en prototype af vores digitale løsning så hurtigt. Vi modtager positiv feedback fra vores samarbejdspartnere, og vi indsamler allerede input til version 2. Nu glæder vi os til at komme ud og vise app’en til endnu flere af vores kunder og samarbejdspartnere.
  Morten Einshøj Petersen
  Fiberbinder ApS
  Det bedste ved forløbet er, at vi har fået kompetencerne til selv at kunne udvikle videre eller lave en ny prototype på andet, vi skulle ønske.
  Hans Kristian Grabau
  GK Danmark
 • Vi fik bl.a. udviklet et redskab til at forstå og kommunikere DGNB-rapporter. Det har været super effektivt for os at bruge sammen med kunder. Jeg har et ønske om, at Rønslev skal være toneangivende i udviklingen af bæredygtige løsninger, og ConTech Lab er et forum, vi skal være en del af.
  Kasper Rønslev
  Rønslev Rådgivende Ingeniører
  Vi lykkedes med at skabe en velfungerende app for vores medarbejdere, der ellers har været meget tilbageholdende overfor digitalisering!
  Ole Mattesen Christensen
  Færch & Co. A/S
 • Vores administration af drift- og vedligehold blev styret gennem et stort Excel-ark, hvor de enkelte medarbejdere skulle krydse af, når de havde udført opgaver. Vi tænkte, at det kunne være nemmere at håndtere den slags med en app-løsning. No-Code forløbet lykkedes jo faktisk ret godt. Det er vildt imponerende. Man tænker, at sådan en proces er noget mere langvarig og kompliceret, men vi har fået øjnene op for, at der skal relativt simple værktøjer til at gøre hverdagen nemmere for os.
  Jens Møller Boeriis
  Domis
  I løbet af kun tre dage udviklede vi seks forskellige applikationer. Den mest omfattende var en intern markedsplads for genbrugs- og overskudsmaterialer i GK Danmark, så vi nemt kan få et overblik og overdrage materialer internt. Det har virkelig været en øjenåbner og givet blod på tanden for at arbejde mere med digitale løsninger for at optimere vores løsninger til gavn for kunderne, os selv og ikke mindst miljøet.
  Nick Faurskov
  GK Danmark
 • Vi ønskede et projektstyringsværktøj, der var up to date og som kunne skabe et fuldt overblik over vores projekter fra start til slut. Vi kom så langt på blot to dage, at vi også nåede at teste appen af på tegnestuen.
  Kasper Hansen
  Paalsson Arkitekter
  Vi er helt på røven over, hvad introduktionen til No-Code appen Glide har gjort for vores drift og udvikling. Jeg kan varmt anbefale et forløb med ConTech Lab til at accelerere din virksomheds digitalisering!
  Christian Bager Jakobsen
  Domutech
 • På bare tre dage har vi udviklet en applikation, som hjælper med at holde styr på daglige driftsopgaver i ejendomme. Vi kalder løsningen for Plando Daily, der lige nu er tilgængelig som betaversion. For os er No-Code teknologien en genial metode til at afprøve løsninger, som vores kunder efterspørger, og vi har fået meget ud af No Code forløbet med Jacob Bøtter og ConTech Lab.
  Jacob Lemche
  Peter Jahn & Partnere A/S
  Vi fik bygget to interne apps på rekord-tid. Det var en kæmpe øjenåbner for hvor hurtigt digitalisering kan sættes i spil!
  Felix Wolff
  Wolff Svendsen A/S
Skal vi rykke jeres virksomhed digitalt på bare tre dage?
Har du spørgsmål? Kontakt Annelise på alh@molio.dk eller telefon 2174 3132.