No-code
Byg apps og software uden at skrive kode
No-code er særlig stærkt til udvikling af prototyper og indsamling af erfaringer på nye digitale indsatsområder.
Du kan bl.a. lære at udnytte værktøjer såsom:
Eksempler på anvendelse af no-code i byggeriet
Apps bygget af tidligere deltagere
Det går hurtigt, når man benytter no-code platforme, hvor vi ikke skriver kode, men arbejder i en grafisk grænseflade. Eksemplerne nedenfor vises i netop det redskab, de er bygget i. Der er ingen besværlig kildekode, og apps kan derfor videreudvikles af virksomhedens egne medarbejdere.
En markedsplads
Nick fra GK Danmark byggede en markedsplads i værktøjet Glide, hvor medarbejdere i virksomheden nu genanvender overskudsvarer fremfor at smide dem ud.
Et arbejdsredskab
Jens fra Domis K/S byggede et arbejdsredskab i værktøjet Glide, hvor servicemedarbejdere i felten nemt kan overskue deres tilbagevendende opgaver på deres ejendomme.
Et intranet
Emil fra Rønslev Rådgivende Ingeniører byggede et helt intranet i værktøjet Glide, hvor virksomhedens medarbejdere kan tilgå alt fra årshjul til personalehåndbog.
Et nyt produkt
Morten fra Fiberbinder byggede et helt nyt digitalt produkt i værktøjet Glide, hvor virksomhedens kunder kan lære at bruge deres nye asbestforseglingsprodukter.
Mulighederne uden kode
Hvad kan løses med no-code?
No-code er særlig stærkt til udvikling af prototyper og indsamling af erfaringer på nye digitale indsatsområder.
Læs mere om værktøjerne
Prototyper: Afprøv nye digitale forretningsidéer
Bryd ud af PowerPoint og få bygget en prototype af jeres nye digitale idé. Test den på rigtige brugere og se, hvordan de tager imod den.
Integrationer: Forbind it-systemer
Integrationsprojekter er ofte dyre og besværlige, men med no-code platforme kan det være muligt at forbinde systemer, der i dag ikke taler sammen.
Databaser: Opgradér Excel og få styr på data
No-code platforme gør det legende let at opbygge selv sofistikerede databaser til alt fra vagtplaner til produktoverblik.
Tidligere forløb
Vi har gennemført 13 forløb med glade deltagere – skal du være den næste?
 • Det har været et virkelig spændende forløb at få udviklet en prototype af vores digitale løsning så hurtigt. Vi modtager positiv feedback fra vores samarbejdspartnere, og vi indsamler allerede input til version 2. Nu glæder vi os til at komme ud og vise app’en til endnu flere af vores kunder og samarbejdspartnere.
  Morten Einshøj Petersen
  Fiberbinder ApS
  Det bedste ved forløbet er, at vi har fået kompetencerne til selv at kunne udvikle videre eller lave en ny prototype på andet, vi skulle ønske.
  Hans Kristian Grabau
  GK Danmark
 • Vi fik bl.a. udviklet et redskab til at forstå og kommunikere DGNB-rapporter. Det har været super effektivt for os at bruge sammen med kunder. Jeg har et ønske om, at Rønslev skal være toneangivende i udviklingen af bæredygtige løsninger, og ConTech Lab er et forum, vi skal være en del af.
  Kasper Rønslev
  Rønslev Rådgivende Ingeniører
  Vi lykkedes med at skabe en velfungerende app for vores medarbejdere, der ellers har været meget tilbageholdende overfor digitalisering!
  Ole Mattesen Christensen
  Færch & Co. A/S
 • Vores administration af drift- og vedligehold blev styret gennem et stort Excel-ark, hvor de enkelte medarbejdere skulle krydse af, når de havde udført opgaver. Vi tænkte, at det kunne være nemmere at håndtere den slags med en app-løsning. No-Code forløbet lykkedes jo faktisk ret godt. Det er vildt imponerende. Man tænker, at sådan en proces er noget mere langvarig og kompliceret, men vi har fået øjnene op for, at der skal relativt simple værktøjer til at gøre hverdagen nemmere for os.
  Jens Møller Boeriis
  Domis
  I løbet af kun tre dage udviklede vi seks forskellige applikationer. Den mest omfattende var en intern markedsplads for genbrugs- og overskudsmaterialer i GK Danmark, så vi nemt kan få et overblik og overdrage materialer internt. Det har virkelig været en øjenåbner og givet blod på tanden for at arbejde mere med digitale løsninger for at optimere vores løsninger til gavn for kunderne, os selv og ikke mindst miljøet.
  Nick Faurskov
  GK Danmark
 • Vi ønskede et projektstyringsværktøj, der var up to date og som kunne skabe et fuldt overblik over vores projekter fra start til slut. Vi kom så langt på blot to dage, at vi også nåede at teste appen af på tegnestuen.
  Kasper Hansen
  Paalsson Arkitekter
  Vi er helt på røven over, hvad introduktionen til No-Code appen Glide har gjort for vores drift og udvikling. Jeg kan varmt anbefale et forløb med ConTech Lab til at accelerere din virksomheds digitalisering!
  Christian Bager Jakobsen
  Domutech
 • På bare tre dage har vi udviklet en applikation, som hjælper med at holde styr på daglige driftsopgaver i ejendomme. Vi kalder løsningen for Plando Daily, der lige nu er tilgængelig som betaversion. For os er No-Code teknologien en genial metode til at afprøve løsninger, som vores kunder efterspørger, og vi har fået meget ud af No Code forløbet med Jacob Bøtter og ConTech Lab.
  Jacob Lemche
  Peter Jahn & Partnere A/S
  Vi fik bygget to interne apps på rekord-tid. Det var en kæmpe øjenåbner for hvor hurtigt digitalisering kan sættes i spil!
  Felix Wolff
  Wolff Svendsen A/S
Skal vi rykke jeres virksomhed digitalt på bare tre dage?
Har du spørgsmål? Kontakt Annelise på alh@molio.dk eller telefon 2174 3132.